Wrongly Creating Rye - Wait Till We Get Our Barnijeom On You.

Ny date varje helg

Ny helg, ny dejt
Nu i helgen har jag enligt traditionen, en nu dejt. Och denna gången är det en jurist från stockholm, han ska jobba med någon slags entreprenad juridik. Jag är inte helt säker, är inte direkt insatt. Hur som helst är jag väldigt exalterad på denna dejten, mer exalterad än vad jag har varit på länge. Kanske är det för att jag ska åka in till huvudstaden. När man bor i Eskilstuna händer inte det inte direkt ofta kan jag ju säga. Det är ju så osmidigt att ta sig in till Stockholm härifrån. Men, nu i helgen ska jag offra min tid på att sitta på ett dumt tåg, och jag hoppas verkligen ett det är värt det!

Men efter vad jag har lyckats stalka fram om honom på internet, så tror jag att det kommer vara värt det. Han är super snygg, är halvfransk, bor inne i Stockholm, jobbar som sagt som jurist. Jag hoppas bara inte att han är super super tråkig. Så där att man ruttnar i hans sällskap. För sånt är ju ändå svårt att lista ut genom bilder och små korta inlägg. 

Mitt största problem just nu är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, eftersom att jag inte als vet vad vi ska göra eller vart vi ska! Han har bara sagt en plats där jag ska möta honom, och inte något annat om vart vi ska eller något. Så antingen kommer jag i jeans och så ska vi gå på Stockholms lyxigaste resturang eller så kommer jag i galaklänning och så ska vi ut och plocka blåbär i skogen. Jag kanske bara ska satsa på en enkel svart klänning som kan höra hemma både i skogen och på en fin lyxig resturang.